Alla inlägg den 21 september 2011

Av amanda karlström - 21 september 2011 19:32

Herre guud, visste ni om att de svenskar som är födda på 80 - talet litar mest på sina vänner och efter vännerna litar dom mest på banken, asså ursäkta mig men det låter ju ganska sinnessjukt om du frågar mig.

Vänner nja okej kanske, det beror på vad man har för relation till varandra tycker jag.  Ja mena det är ju inte så att jag skulle vilja berätta eller öppna mig helt inför exempel vis min klass, bara för att dom är mina vänner det skulle inte gå.. Det skulle nog bli KAOS om alla skulle öppna sig helt och berätta allt i minsta detalj. FYFAN va jobbigt (& tråkigt) de skulle vara..


Mystiken måste ju få leva kvar!  Det kanske låter ganska töntigt men erkänn nu! När ni träffar en människa vill ni då veta allt om personen innan ens stackfan har hunnit öppnat käften och tagit ett andetag?

 Jag tror inte det, för de är ju ändå det vi inte riktigt vet som är intressant och gör oss nyfikna, även intresserade av en annan människa. Hur tråkigt skulle inte livet vara om man visste allt om alla människor?

Enligt mig - MENINGSLÖST!!


Men det är nog oxå därför vi människor är så fördomsfulla, vi vill nog gärna tro att vi vet vem personen är utifrån klädstil, frisyr och tal. Det kanske finns mer än vad ytan har att bjuda på?


Passande citat om fördomar av Bryon Katie;

The mind asks the questions, the heart has the answers.

 

Lägger upp en ''extremt seriös'' i wanna be the next topmodell bild på mig, den bjuder jag på men bara för den här gången!!


  


Peace till alla pps!

 

 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards