Alla inlägg den 13 september 2011

Av amanda karlström - 13 september 2011 15:14


Jag har känslan av att jag måste dela med mig lite information om mig själv och exakt varför jag har börjat blogga, det kanske inte är den mest intressanta storyn men men...

Here it comes;


Jag har inte att berätta att jag går på en spetsutbildning.. Ja en spetsutbilding på gymmnasiet i Gävle (Humaniora), nu tänker ni troligtvis att det låter snobbigt och kanske till och med att jag ska försöka vara lite showoff. Men nej det slår inte ens min tanke att försöka skryta om en utbilding som jag personligen känner att jag kommer få gråa hår av innan jag fyllt 25.. (Utifall det kommer hända tackar och bockar jag till personen som uppfann hårfärg).

enough of that bullshit, jag kommer säkert inte bli gråhårig det är bara jag som är lite över hypokondrisk av mig.


Aja men nu ska jag Amanda Karlström berätta om varför jag har börjat blogga. Så här ligger det till, vi fick en uppgift i skolan där syftet faktiskt var att skapa en blogg (inom senskan). Så vi får se hur det kommer gå för mig i den så kallade ''bloggvärlden''. Jag skulle nog aldrig börja blogga frivilligt, så allt ni läser här skulle ni aldrig få veta om mig annars så läs och döm med en nypa respekt i baktanken.

Peace!




Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards